Βιντεοσκόπηση Γιατρού | Μια δύναμη στα χέρια του!

Η βιντεοσκόπηση  γιατρού, η βιντεοσκόπηση ιατρείων καθώς και αυτή των χειρουργείων, αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την διαμόρφωση σωστής στρατηγικής στον χώρο του Ιατρικού Μάρκετινγκ.

Το βίντεο σήμερα είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του Μάρκετινγκ. Η τεράστια άνοδος του Youtube, του Vimeo και άλλων διαδικτυακών καναλιών έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη αυτή.

Αν μέχρι χθες λέγαμε πως μία εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις, στον σημερινό κόσμο του διαδικτύου ένα βίντεο αξίζει όσο εκατομμύρια λέξεις κειμένου.

Ζούμε στην εποχή της προσωπικής επικοινωνίας σε μαζικό επίπεδο και στόχος του κάθε γιατρού, πρέπει να είναι η σύνδεσή του με τους ασθενείς με ένα δυναμικό και άμεσο τρόπο.

Το βίντεο αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας και σύνδεσης του γιατρού με τον ασθενή.

Ο γιατρός έχει την δυνατότητα μέσα από επαγγελματικές βιντεοσκοπήσεις να παρουσιάσει διάφορες παρεχόμενες θεραπείες ή ιατρικές πράξεις.

Να εξηγήσει στον ασθενή την διαδικασία η οποία ακολουθείται στην εφαρμογή τους. Να τους ενημερώσει για τα συμπτώματα αλλά και τις διαδικασίες διάγνωσης ή αποθεραπείας.

Μέσα από το βίντεο του δίνεται η ευκαιρία να προβάλει με ένα διαδραστικό τρόπο τον χώρο του ιατρείου του αλλά και την ομάδα που τον στελεχώνει.

Ο ασθενής βλέπει τον γιατρό, ακούει την φωνή του, παρακολουθεί τον τρόπο ομιλίας του και αποκτά μια ολοκληρωμένη αίσθηση για τον ίδιο πριν ακόμα τον συναντήσει από κοντά.

Πολλές φορές οι ασθενείς νιώθουν τους γιατρούς  “απρόσιτους” ή και “απόμακρους”, αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχεται να λύσει το βίντεο.

Το πετυχαίνει με την ενεργοποίηση του σημαντικότερου στοιχείου της δύναμής του, την μετάδοση του συναισθήματος.

Τον φέρνει πιο κοντά στον ασθενή και δημιουργεί προϋποθέσεις συναισθηματικής σύνδεσης και εμπιστοσύνης μαζί του.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε επιπλέον λόγους για τους οποίους η επαγγελματική βιντεοσκόπηση του γιατρού αποτελεί μια έξυπνη και σωστή επιχειρηματικά επιλογή.

Τα βίντεο ενισχύουν την Ιατρική Ιστοσελίδα | Βιντεοσκόπηση Γιατρού

Τα βίντεο καθιστούν της Ιστοσελίδα του γιατρού πιο ενδιαφέρουσα και πιο διασκεδαστική.

Ενθαρρύνουν τους ασθενείς να παραμείνουν περισσότερο στο site σας. 

Ώθηση στις Μηχανές αναζήτησης και βελτιστοποίηση του Seo | Βιντεοσκόπηση Γιατρού

Η παρουσία βίντεο στην ιστοσελίδα, καθιστά πιο πιθανό αυτή να εμφανιστεί στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας στην Google.

Έχει τουλάχιστον 40% υψηλότερο “click through rate” (κλικάρισμα) σε σύγκριση με τα απλά κείμενα. Αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες επισκεψιμότητας κοινού στην ιστοσελίδα του γιατρού.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης | Βιντεοσκόπηση Γιατρού

Mε ένα ή και περισσότερα ιατρικά βίντεο διαθέσιμα, ο γιατρός μπορεί να ενισχύσει με επιπλέον περιεχόμενο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία δραστηριοποιείται.

Μόνο το βίντεο μπορεί να διεισδύσει με τόσο αποτελεσματικό τρόπο στην καρδιά και το μυαλό του ασθενή, συνδέοντας τον γιατρό με τον ασθενή με ένα δυναμικό τρόπο.

Επαγγελματική Βιντεοσκόπηση Γιατρού | Doctor Marketing & Doctor Web

Η ομάδα της Doctor Marketing | Doctor Web έρχεται στον χώρο σας με πλήρες συνεργείο συνεργατών το οποίο περιλαμβάνει:

  • Επαγγελματικές Κάμερες Υψηλής Απόδοσης
  • Κάμεραμέν
  • Ηχολήπτη
  • Δημοσιογράφο
  • Μακιγιέζ
  • Επαγγελματία Φωτογράφο ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του γυρίσματος φωτογραφίζει τον γιατρό, παρέχοντάς του την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το φωτογραφικό υλικό στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Στην συνέχεια το υλικό επεξεργάζεται ψηφιακά από επαγγελματία μοντέρ και αποστέλλεται στον γιατρό για διόρθωση και έγκριση πριν από την αποστολή του

Tip:

Μήπως να σας δούμε από κοντά; | Φόρμα Επικοινωνίας